Voorwaarden

Voorwaarden klant

Voor het inhuren van de Athletics Arena zijn er een aantal voorwaarden gesteld:

Stroom
De organisatie van het evenement zorgt voor voldoende stroomvoorzieningen. De organisatie regelt alle vergunningen voor deze dag inclusief de bus.

Wind
De opblaasbare arena kan bij windkracht 6 of hoger niet opgesteld worden.

Begeleiders
Er komt altijd begeleider mee t.b.v. opbouwen, aansturen/begeleiden en opruimen van materialen, daarnaast dient de organisatie te zorgen voor minimaal 6 begeleiders. Dit is geheel afhankelijk van de hoeveelheid kinderen en de hoeveelheid onderdelen die er worden aangeboden. Alleen bij de Athletics Arena Training & Fun gaat dit in overleg. LET OP: Indien de klant dit aantal vrijwilligers niet kan leveren , worden €100 per begeleider in rekening gebracht.

Reserveringstermijn
Wij raden u aan minimaal een maand van te voren te boeken, hoe korter van tevoren u boekt, hoe kleiner de garantie is dat wij kunnen komen. Hierbij moet ook rekening gehouden worden met de aanvraag voor vergunningen en het regelen van vrijwilligers.

Oppervlakte
Voor het opzetten van de complete arena is een egale oppervlakte nodig van minimaal 25 x 35 meter. Ook is het mogelijk een kleine arena of alleen een achterwand op te zetten. Dit kan allemaal in overleg met ons.. Indien meer dan 60 deelnemers voor de ‘Battle’ is het handig dat er tevens een grasveld beschikbaar is (van ong 50 x 100 meter)